Sprekers 2020

Arjen Ten Brinke

Arjen ten Brinke is getrouwd, vader van vijf kinderen en woont in Almere. Arjen was bijna tien jaar actief als pionier en oprichter van de missionaire gemeente Boei 90 in Den Haag. Dit was de eerste pioniersplek van de Protestantse Kerk in Nederland. Sinds 1 september 2019 is Arjen een van de voorgangers van Mozaiek033 en is hij sinds 2014 ook werkzaam bij International Justice Mission als spreker en inspirator.

Arjen heeft de gave gekregen om je op een enthousiaste en inspirerende manier te bemoedigen, je nieuwe energie te geven rondom je werk met jongeren.

Anko Oussoren

Anko is getrouwd en heeft 3 kinderen en woont in Hardinxveld-Giessendam

Anko is werkzaam bij Praktijkcentrum en heeft het verlangen om gemeenten toe te rusten vanuit de liefde van God. Zijn passie ligt bij het jeugdwerk en het missionair gemeente zijn.

Anko gaat dieper in wat Gods antwoorden zijn op de vragen wie je bent, waar je bij hoort, of je er toe doet en wat geloof je nu eigenlijk zelf? Vragen waar we zelf mee kunnen worstelen en zeker ook de jongeren waar je mee werkt cq mee optrekt. Levensvragen waar elke jongere vroeg of laat mee in aanraking komt.