Algemene info

Locatie: Congrescentrum 'De Werelt'

Arrangementen Voor 1 januari 2020 Vanaf 1 januari 2020
1. Hele conferentie inclusief overnachting € 140,- € 155,-
2. Hele conferentie zonder overnachting € 100,- € 115,-
3. Vrijdagavondprogramma € 40,- € 45,-
4. Zaterdagprogramma € 75,- € 82,50

Verblijf

De deelnemerskosten zijn gebaseerd op arrangementen, de prijzen zijn inclusief koffie en thee, lunch op zaterdag en voor de hele conferentie uiteraard ook het ontbijt. Op diverse plaatsen in het gebouw staan waterkoelers waar je gratis gebruik van kunt maken.

De hotelkamers zijn tweepersoonskamers met twee losse bedden en voorzien van toilet en douche.

Belangrijk is te weten dat je op een kamer wordt ingedeeld samen met iemand anders. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met opgegeven voorkeur en mensen die uit dezelfde plaats komen, maar niet in alle gevallen is het mogelijk om mensen bij elkaar op de kamer in te delen. Het kan dus zo zijn dat je op een kamer slaapt bij iemand die je (nog) niet kent.

Bij de inschrijving kun je voorkeur opgeven met wie je een kamer wilt delen.

De laatste jaren hebben we - gezien de belangstelling - ook gebruik gemaakt van hotels in de omgeving van de Werelt, waaronder Het Bosgoed te Lunteren.

Op vrijdagavond is het niet toegestaan dat u zelf consumpties/drank en etenswaren meeneemt. Indien De Werelt of de organisatie constateert dat dit toch gebeurt, sluiten wij de bar en verzoeken wij u naar de hotelkamers te gaan.

Inschrijven

Inschrijven via de link op deze pagina, inschrijven kan niet per groep maar moet individueel gedaan worden. Tijdens het inschrijven graag opgeven bij welke kerkelijke gemeente je hoort.

Na het inschrijven ontvang je automatisch een bevestigingsmail als bevestiging en hierop staat ook hoe je het verschuldigde bedrag dient over te maken. Betaling kan ook per groep, dit dan graag aangeven bij het kopje “Betaling individueel/groep” met de gegevens van de contactpersoon erbij.

Je inschrijving is definitief als het verschuldigde bedrag binnen is bij de organisatie

In verband met planning en gemaakte afspraken met de Werelt is het na 1 januari 2020 niet mogelijk om je inschrijvingsgeld terug te betalen. In alle andere gevallen graag overleggen met de organisatie.

Inschrijven voor de Jeugdleidersconferentie 2020

Er kan tot en met maandag 20 januari 2020 worden ingeschreven. Vanaf dinsdag 21 januari 2020 wordt de inschrijfmodule gesloten. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met hierin je gekozen arrangement, eventuele gekozen workshops en de wijze van betalen.

Heb je vragen? Gebruik dan het contactformulier.

Algemene informatie

Ook dit jaar is er een host team, zij heten jullie welkom wanneer je arriveert, je kunt ze aanschieten met vragen. Ook is er een ontmoetingspunt waar je met een van hen kunt praten, je verhaal kan en mag delen, je ervaringen kan delen. Op je verzoek kunnen en willen zij met je bidden, verder zijn er gebedskaarten waarop je al dan niet anoniem je gebedspunten op kunt zetten, het team gaat met deze punten in gebed. Hierin hebben we een hart voor elkaar en mogen elkaar tot een hand en een voet zijn.

Vervoer/route

De route naar Congrescentrum de Werelt kunt u vinden op: Route Congrescentrum De Werelt

Komt u met openbaar vervoer en heeft u geen vervoer vanaf station Lunteren naar de Werelt neem dan contact op met de organisatie.

Het adres van de Werelt is:
Westhofflaan 2
6741 KH Lunteren

Organisatie : Sandra Bredewout, Saskia Maarse en Wim Holsappel

Heb je een vraag? Gebruik dan het contactformulier.