JLC2023

Zodra er nieuws is over JLC2023 komt dat hier te staan.

Wil je op de hoogte gehouden worden per mail, stuur dan een berichtje via ons contactformulier

Wij hebben dringend behoefte aan:

* organisatoren Jeugdleidersconferenties

* bestuursleden

Klik op deze link voor meer informatie

Jeugdleiders- conferentie 2022

zaterdag 19 februari 2022 was JLC2022 online

Thema : CONNECTED

Kijk op pagina terugkijken om JLC2021 én JLC2022 terug te kijken

Youth Workers Education Program

YEP! biedt ondersteuning en trainingen aan kerkelijk jeugdwerkers.
Vraag een vrijblijvende intake aan
Kijk hier voor meer informatie en download de werkvormen.
Nu ook online toerusting. Klik hieronder voor meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van online YEP! activiteiten, meld je aan op onze nieuwsbrief
Stuur via het contact formulier ons je naam en emailadres en we zetten je op de lijst

Over Stichting JLC

Iedereen die met jongeren werkt, heeft de verantwoordelijkheid én het voorrecht om hen te helpen meer als Jezus te worden. Jeugdwerkers verlangen ernaar om de boodschap van God aan te laten sluiten bij de beleving van jongeren zodat zij Zijn zoon Jezus, en elkaar, (beter) leren kennen. Zo ontstaat er een relatie met Hem en met elkaar, waardoor zij een leerling van Jezus worden. Dan kunnen zij door het werk van de Geest van God een levend en zichtbaar geloof uitdragen. Zodat de liefde van Jezus voortleeft in onze wereld.

Jeugdwerker, ben jij bereid jouw leven met God, met z’n ups en downs, te delen met jongeren? Laat jij je door God gebruiken om verschil te maken in hun leefwereld?

Je hoeft het niet alleen te doen. Ook jij bent leerling van Jezus, vraag Hem om hulp en bid om de Geest om Zijn beeld te weerspiegelen. Weet je geliefd door God de Vader en geef Zijn liefde door!

Organisatie Stichting JLC

BESTUUR

Voorzitter – Gerrit Wim van Veelen

Secretaris – Annet Wilts

Penningmeester – Wim Holsappel

Bestuurslid – Petra van de Bos

Deze worden voor de activiteiten ondersteund

JEUGDLEIDERSCONFERENTIE

Wim Holsappel, Saskia Maarse, Sandra Bredewout en Martijn Dekker

Dagvoorzitter

Martijn Dekker

Hosts

Annet Wilts, Arjan Harsevoort, Henk-Johan Pierik, Karin Harsevoort-Zoer, Leo van de Heiden, Mirjam van der Laan, Petra van den Bos, Piet van Loon, Ruud Bredewold, Jan Ewout Bouwmeester

YOUTHWORKERS EDUCATION PROGRAM (YEP!)

Gerrit Wim van Veelen

Coaches